Camera naar V11

Ticketmaster
Camera naar V11
Camera naar V11

Met slechts minimale instrumentatie tovert de Duitse experimentele rockformatie Camera de meest hypnotiserende, surrealistische geluiden uit de hoge hoed. Kenmerkend aan Camera is hun guerrilla-mentaliteit; de band speelt graag op onconventionele locaties, altijd de grenzen opzoekend tussen performance en plek. Wat voor een echte camera geldt, doet het ook voor deze bijzondere band: elke keer als je een plaat van ze oppakt, neem je weer iets nieuws waar.

Op het vierde album Emotional Detox breekt Camera los van de krautrock-stempel die ze vanaf het begin achtervolgt. Het thema van losbreken van de norm is ook op het album zelf aanwezig: in dit geval losbreken van de hogesnelheidslijn van informatie die dagelijks op onze hersenen wordt gebombardeerd. Camera biedt ons vanavond een uitweg met een psychedelische achtbaanrit van repetitieve beats en kosmische soundscapes.

Camera
Datum: 12 April
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Ticketmaster