Karsu naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Karsu naar Burger- weeshuis
Karsu naar Burger- weeshuis

Karsu, de veelzijdige zangeres, pianiste en componiste, komt dit najaar met haar 4de album. Op 25 oktober gaat de clubtour van start waar ze voor het eerst de nieuwe plaat ten gehore zal brengen. Anders dan voorheen slaat Karsu de theaters over en zal zij met haar band de poppodia langs gaan, zowel in Turkije als in Nederland.

Karsu heeft zich herontdekt met een nieuw sound. Zo heeft ze inspiratie opgedaan in de straten van China, in de Desa van Bali, op heuvels van Los Angeles en deze liedjes geschreven in de bergen van Zuid Turkije. De langverwachte nieuwe plaat is een mix van Engelse en Turkse liedjes die gaan over de pieken en dalen van het leven. Karsu kan in haar intiemere nummers het publiek meenemen in melancholische sferen maar ook het dak er af blazen als zij en haar ijzersterke band op het gaspedaal drukken!

Karsu
Datum: 1 november
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster