Jeangu Macrooy naar Doornroosje

Ticketmaster
Jeangu Macrooy naar Doornroosje
Jeangu Macrooy naar Doornroosje

Jeangu Macrooy maakt sinds zijn debuutsingle ‘Gold’ indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Zijn debuutalbum ‘High on You’ werd lovend ontvangen door pers en fans, een energieke en rauwe plaat met ruimte voor melancholie in nummers als ‘Circles’ en ‘Sleep You Off’ maar ook voor de soul zoals in ‘Antidote’ en de titeltrack ‘High on You’. De rode draad blijft echter Jeangu’s unieke stem die hypnotiseert in het laag en imponeert in het hoog.

Live worden zijn nummers van het album “High On You” mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergrond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen, zo liet hij vorig jaar al zien op Lowlands, North Sea Jazz Festival en meer. In februari 2019 komt het nieuwe album van Jeangu Macrooy uit. Afgelopen Pasen vertolkte Jeangu de rol van Judas in de tv productie ‘The Passion’, komende paaszondag komt de soulster naar Doornroosje.

Jeangu Macrooy
Datum: 21 April
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Ticketmaster