Kikagaku Moyo naar Doornroosje

Ticketmaster
Kikagaku Moyo naar Doornroosje
Kikagaku Moyo naar Doornroosje

De langharige Japanners van Kikagaku Moyo vermengen elementen van krautrock, indian ragas en acid folk in hun uitgesponnen psychedelische nummers die niet alleen een dromerige effect heeft maar ook snoeiharde elementen bevat.

De band werd opgericht door Go Kurosawa en Tomo Katsurada in de zomer van 2012 in Tokio, Japan. De twee omschrijven hun band, die live op het podium uit vijf bandleden bestaat, als een vrije muziekgroep, een soort ‘jam-band’. Kikagaku Moyo is Japans voor ‘geometrische patronen’ en die titel is niet alleen muzikaal maar ook visueel van toepassing. Absolute aanrader voor liefhebbers van Goat, Moon Duo, Wooden Shjips, Föllakzoid, Stoned Jesus maar ook King Gizzard en Thee Oh Sees.

Kikagaku Moyo
Datum: 26 Mei
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u
De kaartverkoop start zaterdag 2 februari om 10.00 uur.

Ticketmaster