Little Mix naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Little Mix naar Ziggo Dome
Little Mix naar Ziggo Dome

De razend populaire Britse meidengroep Little Mix komt in het kader van The LM5 Tour naar de Amsterdamse Ziggo Dome op 25 september. Little Mix voegt nog zeven nieuwe data toe aan het Europese deel van The LM5 Tour waaronder de show in Amsterdam. De tournee start in Madrid en zal vervolgens stoppen in Italië, Oostenrijk, Duitsland en Nederland om vervolgens af te sluiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland met onder andere vijf shows in de Londense O2 Arena. De tour staat in het teken van het in november uitgebrachte vijfde en gelijknamige album LM5, met daarop o.a. de hitsingle Woman Like Me (ft. Nicki Minaj) en de meest recente single Think About Us (ft. Ty Dolla $ign). Voor dit album werkte de dames samen met onder andere: Ed Sheeran, Jess Glynne, Camille Purcell, MNEK, Timberland, Loose Change, TMS en RAYE. Tijdens de nieuwe tournee zullen naast nieuw werk ook oudere hits voorbij komen zoals Touch, Shout Out to My Ex, Black Magic en Wings.

Vanavond is Little Mix in de eerste liveshow van The Voice of Holland te zien, waar zij samen met de TVOH talenten een speciale versie van Woman Like Me spelen. Ook brengen ze hun nieuwste single Think About Us ten gehore.

Little Mix is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste pop acts van dit moment met gigantische tournees door Europa, Australië, Japan en de VS. Inmiddels zijn Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall zelfs de grootste meidengroep van de wereld geworden. Ze verkochten meer dan 45 miljoen albums wereldwijd scoorde maar liefst vier platina albums, negen platina singles en vier nummer 1-hits. Hiermee braken ze het oude record dat in handen was van niemand minder dan de Spice Girls. In de prijzenkast van het viertal zijn daarnaast o.a. Teen Choice Awards, een MTV Europe Music Award en Glamour Awards te vinden. Little Mix trad in 2017 voor het laatst op in Nederland. Toen verkochten ze binnen mum van tijd AFAS Live uit.

Little Mix
Datum: Woensdag 25 september 2019
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start woensdag 6 februari om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek