Mariah Carey naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Mariah Carey naar Ziggo Dome
Mariah Carey naar Ziggo Dome

Op donderdag 13 juni komt Mariah Carey voor een concert naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert is onderdeel van het Europese deel van haar Caution World Tour en bevat naast nieuw materiaal ook al haar grootste hits. Mariah Carey is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden met meer dan 200 miljoen albumverkopen op haar naam en maar liefst 18 Billboard Hot 100 #1 singles (waarvan ze er zelf 17 schreef), meer dan elke solo-artiest in de geschiedenis.

Mariah heeft als zangeres, songwriter en producer meerdere Grammy Awards gewonnen. Daarnaast ontving ze talloze Amerikaanse muziekprijzen, zoals Billboard’s “Artist of the Decade” Award, de World Music Award voor “World’s Best Selling Female Artist of the Millennium” en BMI’s “Icon Award” voor haar uitzonderlijke prestaties op het gebied van songwriting. Met haar bewonderingswaardige vocale bereik van vijf octaven, productieve songwriting en het produceren van talent, is Mariah echt een icoon in de moderne popwereld te noemen met een ontelbare rij hits.

Afgelopen december trad Mariah Carey ook al op in de Ziggo Dome met haar All I Want For Christmas Is You concert. Tijdens deze show bracht ze haar grootste Kerst-hits ten gehore in een uitbundige winter-setting, en bewees ze wederom waarom ze nog steeds als topzangeres met één van de meest bijzondere stemmen gezien wordt.

Eind vorig jaar kwam haar meest recente album Caution uit. Het is het 15e studioalbum in haar indrukwekkende carrière. Naast nummers van dit alom geprezen album, belooft Mariah tevens haar allergrootste hits te spelen tijdens deze tour.

Mariah Carey
Datum: Donderdag 13 juni 2019
Zaal: Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 8 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek