Call It Off naar Rotown

Ticketmaster
Call It Off naar Rotown
Call It Off naar Rotown

De bandleden van Call It Off begonnen precies zoals zoveel poppunkgrootheden: als jonge bevlogen jochies die roekeloze stunts uithalen in het skatepark en cd’s volbranden met muziek van Blink 182, Alkaline Trio en Green Day. Die bevlogenheid is door de jaren heen niet verzuurd, want vandaag de dag zijn diezelfde jochies uitgegroeid tot een van de beste poppunkbands van Europa.

Call It Off steekt niets onder stoelen of banken: de anthems van het viertal communiceren een glasheldere boodschap. Titels als ‘Scream Your Heart Out’ en nieuwste single ‘YOUNG‘ kun je dus opvatten als devies. Deze werkwijze raakt nog altijd een snaar. Miljoenen streams, indrukwekkende festivalshows op Paaspop en Groezrock, optreden met artiesten als Panic! At The Disco en New Found Glory, dat zijn slechts een paar wapenfeiten.

Call It Off is een band die al zijn bloed, zweet en tranen durft in te zetten om het heilige vuur brandende te houden. En vanavond ondervinden we dat aan den lijve!

Call It Off
Datum: 11 april
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster