Glennis Grace naar Luxor Live

Ticketmaster
Glennis Grace naar Luxor Live
Glennis Grace naar Luxor Live

Glennis Grace is al jaren meer dan we van haar horen en lezen. Haar nieuwe clubtour, mét eigen band, is het startsein om zichzelf nog meer te laten zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer Glennis. Meer van Mij.

In 2018 heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. Ze deed mee aan de talentenjacht America’s Got Talent waar ze direct bij haar eerste optreden de jury compleet omver blies met haar versie van Whitney Houstons ‘Run To You’. Pas in de finale zou zij afvallen.

In 2019 gaat de Amsterdamse zangeres verder op de ingeslagen weg met haar Meer van Mij-clubtour, ditmaal in haar eigen vertrouwde Nederland.

Glennis Grace
Datum: 25 april
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Ticketmaster