Jeangu Macrooy naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Jeangu Macrooy naar Tivoli Vredenburg
Jeangu Macrooy naar Tivoli Vredenburg

De carrière van de Surinaamse soulzanger Jeangu Macrooy kende een vliegende start: op basis van zijn eerste ep werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en mocht hij meteen langskomen bij DWDD. Met zijn energieke en dansbare debuutalbum High On You (2017) zette hij zichzelf stevig op de kaart van het Nederlandse muzieklandschap, en optredens op Lowlands, Eurosonic en North Sea Jazz bouwden het succes verder uit. Op 8 februari verschijnt Macrooys tweede album Horizon, waarop hij samen met producer Perquisite zijn ideale sound heeft gevonden. Dit is een ambitieuze artiest die groot durft te dromen!

Jeangu Macrooy
Datum: 3 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster