Monster Magnet naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Monster Magnet naar Tivoli Vredenburg
Monster Magnet naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse spacerockers van Monster Magnet hebben al dertig jaar op de teller staan, maar van metaalmoeheid is nog geen sprake. Sterker nog: frontman, opperbaas en totale rockgod Dave Wyndorf lijkt de laatste jaren weer even goed in vorm als in de nineties, het tijdperk van klassieke platen als Dopes To Infinity, Superjudge en Powertrip. Het universum waaruit Wyndorf zijn psychedelische stonergrooves tapt is nog lang niet leeg, want vorig jaar verscheen Monster Magnets tiende (!) album waarvan vooral het flink doorbeukende I’m God zich kan meten met hun beste werk!

Monster Magnet
Datum 26 juli
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster