Patricia van Haastrecht naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Patricia van Haastrecht naar Tivoli Vredenburg
Patricia van Haastrecht naar Tivoli Vredenburg

Patricia van Haastrecht deed theater en musicals (momenteel staat ze in Mamma Mia!), maar deze ambitieuze zangeres wilde meer en schreef zich in voor The Voice Of Holland. Bij haar ‘blind audition’ zong ze zo’n gloedvolle versie van Rise Up (Andra Day) dat ze alle coaches omver blies. Met Waylon als coach staat ze vanaf 1 februari in de liveshows en maakt ze grote kans op de eindoverwinning. Vanavond brengt Patricia samen met haar band haar favoriete popsongs en nummers die ze zong in The Voice, waaronder natuurlijk Rise Up. Hopelijk laat ze ook wat horen van haar verborgen talent: jodelen!

Patricia van Haastrecht
Datum: 10 Mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Ticketmaster