REMY naar Doornroosje

Ticketmaster
REMY naar Doornroosje
REMY naar Doornroosje

Achter REMY gaat internationaal geroemd harpist Remy van Kesteren schuil. Van Kesteren speelde met zijn harp in concertzalen over de hele wereld, won mening concours en werkte samen met onder andere Nils Frahm en Joep Beving.

Drie jaar na zijn album ‘Tomorrow’ Eyes kijkt de muzikant verder. Toen hij tijdens een repetitie erachter kwam dat hij een harp vergeten was, besloot hij uit zijn comfort zone te stappen en verder te experimenteren. Hij verdiepte zich in de elektronische muziek, piano en synthesizers. Met Britse singer-songwriter Fink achter de knoppen vond hij zijn nieuwe sound op het verrassend frisse nieuwe album ‘Shadows’: elektronisch, minimal, ambient, pop, alles vloeit in elkaar over in een heel organisch geluid.

Vanavond komt REMY met zijn band en speciale visuals naar Doornroosje, wat een bijzondere ervaring belooft te worden.

REMY
Datum: 24 Mei
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:45u
De kaartverkoop start vrijdag 8 februari om 10.00 uur

Ticketmaster