REMY naar Rotown

Ticketmaster
REMY naar Rotown
REMY naar Rotown

Onder de naam REMY ondergaat componist Remy van Kesteren zijn meest radicale ontwikkeling tot dusver. De harp, het instrument waarmee Van Kesteren beroemd werd, vormt nog steeds een belangrijke basis voor zijn muziek, maar is niet langer allesbepalend voor het totaalgeluid. Van Kesteren experimenteert voor het eerst zijn stem naast een breed palet aan blazers, modulaire synths, vibrafoons, drums en gitaren.

REMY’s komende plaat Shadows, geproduceerd samen met de Engelse muzikant Fink, illustreert die complete heruitvinding. Elektronisch, minimal, ambient, jazz, pop, wereldmuziek, klassiek: op Shadows vloeit alles in razend spannend in elkaar over. Vanavond presenteert REMY zijn nieuwste werk naar Rotown, ondersteund door bijzondere visuals.

REMY
Datum: 23 Mei
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster