Robin Borneman naar Rotown

Ticketmaster
Robin Borneman naar Rotown
Robin Borneman naar Rotown

Robin Borneman begon zijn muzikale loopbaan op opmerkelijke wijze: dankzij een cover van Tom Waits op YouTube werd hij plots ontdekt door de populaire Amerikaanse hardrockformatie Trans Siberian Orchestra. De band vroeg Borneman niet om gezellig in het voorprogramma te spelen, nee: hij werd meteen ingelijfd als frontman en zanger van de band.

Tussen grote arena-shows in Amerika door werkt Borneman steevast aan zijn eigen materiaal. Dit jaar komt het laatste deel van zijn conceptuele Folklore-trilogie uit, The Cradle Tree, dat het verhaal vertelt van een ontdekkingsreiziger zonder naam. Met behulp van vrienden uit de band Navarone bezingt Borneman fraaie kronieken over “bezinning, realisatie, liefde en wijsheid” onder het mom van zijn mystieke folk.

Robin Borneman
Datum: 5 Oktober
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Ticketmaster