Soft Machine naar de Boerderij

Ticketmaster
Soft Machine naar de Boerderij
Soft Machine naar de Boerderij

Soft Machine werd eind jaren ’60 opgericht en wordt gezien als pionier van het jazz fusion genre. In september vorig jaar verscheen sinds 37 jaar hun nieuwe studio album “Hidden Details”. Soft Machine is één van de meest invloedrijke bands uit de Canterbury Scene. Gitarist John Etheridge, saxofonist Theo Travis (ex-Gong, Steven Wilson, David Gilmour), bassist Roy Babbington en drummer John Marshall zorgen ervoor dat het nalatenschap van Soft Machine blijft voortbestaan. Verwacht klassiekers van de wereldberoemde albums “Third” (1970) en “Fourth” (1971), werk uit de beginjaren en natuurlijk nummers van hun laatste plaat “Hidden Details”.

Soft Machine
Datum: zaterdag 30 november 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster