Xavier Rudd naar Caprera

Ticketmaster
Xavier Rudd naar Caprera
Xavier Rudd naar Caprera

De Australische Xavier Rudd stond jarenlang bekend als kampvuurkoning die succesvol als one-man-band optrad, zittend, omringd door zijn collectie van digderidoos, gitaren en percussie. Nu speelt de multi instrumentalist enkel en alleen nog de grotere zalen en festivals. Eerder speelde Rudd een door Patronaat gepresenteerde show op het strand bij Woodstock 69 in 2015. We zijn dan ook zeer blij hem dit keer te mogen verwelkomen in het prachtige openluchttheater Caprera. In zijn teksten zingt hij over onderwerpen die in zijn dagelijkse leven belangrijk zijn. Zo hoor je in zijn indie folk geïnspireerde songs terug over zijn bewuste levensstijl, zijn passie voor surfen, wandelingen over het strand, kampeer trips met familie en veganisme. Op zijn meest recente langspeler Storm Boy brengt hij deze onderwerpen tot leven met authentieke riffs en mellow doch dansbare liedjes.

Xavier Rudd
Datum: 30 juni
Zaal: Caprera, Bloemendaal
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 20:30 u
De voorverkoop start vrijdag 8 februari vanaf 09.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek