Xavier Rudd naar Doornroosje

Ticketmaster
Xavier Rudd naar Doornroosje
Xavier Rudd naar Doornroosje

Met zijn warme, spirituele feelgood-muziek heeft Xavier Rudd fans over de hele aardbol. Verschillende instrumenten, gelijktijdig of afzonderlijk, bespelend bezingt hij met karakteristieke stem het leven en bepleit hij fel de rechten van onder meer de Aboriginals en komt hij op voor het milieu.

De surfende singer-songwriter wist op zijn tiende al dat hij muzikant wilde worden. In 2002 bracht hij zijn debuutalbum ‘To Let’uit. Inmiddels staat de teller op tien studioalbums, waarvan ‘Stormboy’ uit 2018 de meest recente is. Xavier Rudd deelde de afgelopen jaren het podium onder meer met gelijkgestemde artiesten als Ben Harper, Jack Johnson en Donovan Frankenreiter.

Xavier Rudd
Datum: 29 Juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u
De kaartverkoop start vrijdag 8 februari om 9.00 uur

Ticketmaster