Bömbers naar Iduna

Ticketmaster
Bömbers naar Iduna
Bömbers naar Iduna

Op zaterdag 28 december 2019 is het vier jaar geleden dat Lemmy Kilmister na een kort ziekbed op 70 jarige leeftijd overleed. Lemmy, die voor velen dé belichaming van Rock & Roll is, heeft een muzikale carrière van meer dan vijftig jaar achter de rug waarin hij deel uitmaakte van bands als Hawkwind, The Damned en natuurlijk als frontman van Motörhead. In het laatste weekend van december eren De Helling op vrijdag 27 en Poppodium Iduna op zaterdag 28 december het leven van Lemmy met een speciale avond waarbij als headliner de Noorse Motörhead tribute Bömbers over komt voor twee exclusieve shows.

Bömbers is in 1996 gevormd door blackmetal frontman Abbath, voorheen ook de frontman van de Noorse blackmetallegendes Immortal. Met hemzelf in de rol van Lemmy op bas en vocalen speelt Bömbers in de klassieke Motörhead drie-eenheidsformatie. Net zoals we die kennen van de gouden jaren waarin de band grootse albums als Overkill, Bomber en Ace of Spades uit bracht. Bömbers, logischerwijs ook vernoemd naar deze glorietijd, brengt deze en meer recente klassiekers van Lemmy & co op ongeëvenaarde wijze. Het is dan ook niet voor niets dat Bömbers wereldwijd wordt gezien als de ultieme Motörhead tribute door zowel de fans als oud Motörhead bandleden!
.
Bömbers
Datum: zaterdag 28 december 2019
Zaal: Poppodium Iduna, Drachten
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek