Charly Bliss naar Cinetol

Ticketmaster
Charly Bliss naar Cinetol
Charly Bliss naar Cinetol

De in New-York gevestigde indierockband Charly Bliss heeft goed geluisterd naar de grungy pop van de jaren ’90, zoals bands als Weezer en vooral Veruca Salt die maken. Frontvrouw Eva Hendricks heeft eigenzinnige vocals die op een verrassende manier perfect passen bij de intrigerende combinatie van gruizige alt-rock en power pop. De eerste EP ‘Lot To Say’ verscheen in 2013 en sindsdien hebben ze naam gemaakt als overtuigende live-band geopend voor Sleater-Kinny, Tokyo Police Club en Glass Animals en verscheen in 2017 het eerste volledige debuut ‘Guppy’ via Barsuk Records. Maar nieuw werk is onderweg en de in 2018 verschenen single ‘Heaven’ is alvast een veelbelovend voorgerecht.

Charly Bliss
Datum: Vrijdag 3 Mei
Zaal: Cinetol
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster