Hooverphonic naar Paradiso

Ticketmaster
Hooverphonic naar Paradiso
Hooverphonic naar Paradiso

Hooverphonic staat al jaren aan de top van de Belgische muziekscene. De groep is niet alleen een gekoesterd muzikaal instituut, maar ook een ware hitmachine. De triphop- en ambient-popnummers van de band slaan wereldwijd aan, niet in de laatste plaats dankzij hun kenmerkende eclectische geluid. Hiermee scoorde Hooverphonic vele hits, zoals de tijdloze klassiekers ‘Mad About You’ en ‘2 Wicky’. De basis van de band wordt gevormd door bassist Alex Callier en gitarist Raymond Geerts. Met de pas achttienjarige zangeres Luka Cruysberghs, winnaar van The Voice van Vlaanderen, haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Op het nieuwe album ‘Looking for Stars’ is de band voor het eerst in deze nieuwe samenstelling te horen.

Hooverphonic
Datum: Donderdag 30 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster