Jim Jones and the Righteous Mind naar Paradiso

Ticketmaster
Jim Jones and the Righteous Mind naar Paradiso
Jim Jones and the Righteous Mind naar Paradiso

Jim Jones en zijn kompanen van The Righteous Mind zijn absoluut niet vies van een potje psychedelische rock ’n roll. De carrière van zanger en gitarist Jim Jones bevat een aardig aantal formaties, waaronder The Jim Jones Revue, Black Moses en Thee Hypnotics. De laatste incarnatie is die met The Righteous Mind, waarmee hij op 8 maart het album ‘CollectiV’ uit zal brengen. Gierende gitaren, duistere zang en vurige gospel en blues vormen de formule voor deze Engelse rockband. Feitje: ‘CollectiV’ is opgenomen met de gitaar van Keith Richards in Jim Jones’ handen. Alsof de band al niet rock ’n roll genoeg was.

Jim Jones and the Righteous Mind
Datum: 4 Juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek