+LIVE+ naar Paradiso

Ticketmaster
+LIVE+ naar Paradiso
+LIVE+ naar Paradiso

Er zijn maar weinig bands die zoveel tijdloze popnummer hebben gemaakt als +LIVE+. De Amerikaanse rockband rond zanger Ed Kowalczyk grossiert in ijzersterke melodramatische popsongs, waarin stevige gitaarrifs centraal staan. +LIVE+ brak in 1994 door met de hits ‘I Alone’, ‘All Over You’, en ‘Lightning Crashes’. Later behaalden ze grote successen met ‘The Dolphin’s Cry’, ‘Run To The Water’ en ‘Overcome’. De band stond meerdere malen op Pinkpop en ook in de Grote Zaal van Paradiso voelt +LIVE+ zich thuis: In 2008 verscheen het livealbum ‘Live At The Paradiso, Amsterdam’. Na meer dan tien jaar keert +LIVE+, in originele bezetting, terug in Paradiso.

+LIVE+
Datum: 2 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets vanaf 9 februari

Ticketmaster