Meat Puppets naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Meat Puppets naar Paradiso Noord
Meat Puppets naar Paradiso Noord

Met 17 albums op zak en een 18e onderweg, is de naam Meat Puppets inmiddels een gevestigde in de rockwereld. Ze inspireerden grote namen als Soundgarden, Dinosaur Jr., Pavement en Sublime met hun muziek. De nieuwe plaat ‘Dusty Notes’ is de eerste in 26 jaar die de band in de originele bezetting opnam. De in 1980 opgerichte band veroorzaakte oproer met hun harde punk rock, maar stuurde al snel ook richting country en liet psychedelische invloeden toe in hun werk. Bijna 15 jaar na oprichting kwam het hoogtepunt van hun carrière: Nirvana’s Kurt Cobain nodigde hen uit om mee te spelen met het inmiddels legendarische Nirvana MTV Unplugged (1993) en gaf ze de gelegenheid om drie eigen nummers te spelen. Nu komt de band in originele bezetting langs om nieuw werk ten gehore te brengen en het oude materiaal met verve te spelen.

Meat Puppets
Datum: 17 Juni
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek