Odelion naar Paradiso

Ticketmaster
Odelion naar Paradiso
Odelion naar Paradiso

Met ODELION keert Margriet Sjoerdsma (A Tribute to Eva Cassidy) terug naar haar eerste liefde: eigen liedjes maken. ODELION kwamen tot leven in Odelien, een huisje in Noorwegen. Ver weg van de waan van alledag, de stress, drukte en chaos van het moderne leven. Voor Margriet Sjoerdsma het ideale decor om te schrijven over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. Op het zelfgetitelde album ‘ODELION’ manifesteert Margriet Sjoerdsma zich als vocaliste, componiste én producer. ODELION is een sterke mix van dark pop en folk met een licht klassieke touch en invloeden van jazz. Verwacht avontuurlijke arrangementen met harmonisch spannende wendingen en melancholische melodieën met onverwachte afslagen.

Vanavond presenteert ODELION haar zelfgetitelde album in Paradiso, met voltallige band. Deze avond gaat tevens de videoclip van het nummer ‘Forgiveness’ in première, die ze samen met regisseur Yani en CAPTCHA heeft gemaakt.

Odelion
Datum: Zaterdag 20 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster