Oh Sees naar Paradiso

Ticketmaster
Oh Sees naar Paradiso
Oh Sees naar Paradiso

De hoeveelheid bands, platen en producties die John Dwyer op zijn kerfstok heeft staan neemt mythische vormen aan. Absolute paradepaard is en blijft toch wel ‘zijn’ Oh Sees. Een ontembare garagerock-machine die meestal met twee drummers, een basgitarist en een manische Dwyer op gitaar opereert. Sinds de oprichting in 1997 in San Francisco worden er meer dan twintig albums uitgebracht en vinden er ontelbare tours plaats die net zo goed aftandse kraakpanden als de grootste festivals aandoen. Het laatste wapenfeit is het vorig jaar verschenen ‘Smote Reverser’, maar de kans is groot dat er voor dit concert in Paradiso nieuw materiaal verschenen is.

Oh Sees
Datum: 7 September
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster