Steen, EZG en Steff naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Steen, EZG en Steff naar Burger- weeshuis
Steen, EZG en Steff naar Burger- weeshuis

Op 9 november brachten Steen, EZG en Steff hun gezamenlijke album ‘Infected’ uit op Steen zijn label Infected Records. Infected vertegenwoordigd al meer dan een decennium cult en de hardste white trash rap van Nederland.
Ze zijn berucht en beroemd in alle hoeken en gaten van het land om hun lugubere teksten over dood, verderf en ziekten. Hun gezamenlijke album ‘Infected’ draait hier dan ook niet omheen, met features van onder andere $KEER & BOO$, Joost, Spinal en Skits Vicious van Dope D.O.D. lijkt het plaatje compleet. Het is een bonte verzameling van lugubere breinspinsels. Dit album is underground tot op het bot met een saus van stanleymessen, hooligans en graffiti.

Een terugkerend onderwerp is de beef die ze hebben of zoeken met andere rappers uit de scene. Zo is er een volledige disstrack gewijd aan Jebroer (‘Kind Om Te Huilen’), krijgt Ronnie Flex er weer voor langs en zelfs Rapper Sjors blijft niet buiten schot. Verwacht een show vol met hoogstaande trap-producties, doordachte woordspelingen en vooral heel veel angstaanjagende gedachten.

Steen, EZG en Steff
Datum: 12 april
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek