Strand Of Oaks naar Metropool

Ticketmaster
Strand Of Oaks naar Metropool
Strand Of Oaks naar Metropool

Strand Of Oaks is eigenlijk het project van zanger en liedjesschrijver Timothy Showalter. De eerste platen van de band zitten nog behoorlijk in de folkhoek maar inmiddels is Strand Of Oaks eigenlijk meer een rockband geworden, maar dan wel een rockband met hele goede liedjes. Showalter is bovendien een man met een innemendheid en charisma waar menig wereldleider een moord voor zou doen. Na de uitstekende recentere albums Heal, Hard Love en Harder Love kunnen we ons in 2019 weer gaan verheugen op nieuw werk in de vorm van Eraserland, een plaat die hij opneemt met de leden van niemand minder dan My Morning Jacket! De eerste single combineert alle facetten van 10 jaar Strand Of Oaks. Wat een geweldige song!

Eraserland, een plaat die niet vanzelfsprekend was want de inspiratie was een beetje op. Maar door aanmoedigingen van dus de mannen van My Morning Jacket besluit Showalter toch weer te gaan schrijven en het resultaat is veelbelovend en wordt door Timothy zelf omschreven als zijn magnum opus, als de plaat die alle voorgaande platen met elkaar verbindt. We kijken er naar uit om de plaat in zijn geheel te horen en naar het concert! Ken je Strand Of Oaks nog niet maar hou je wel van acts als Ryan Adams, Damien Jurado, Phosphorescent, The War On Drugs en Kurt Vile dan doe je er goed aan om direct te gaan luisteren naar deze gigant en om deze show mee te pakken in de kleine zaal van Metropool.

Strand Of Oaks
Datum: 20 mei
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Tickets

Ticketmaster