The Toasters naar ACU

Ticketmaster
The Toasters naar ACU
The Toasters naar ACU

The Toasters zijn een begrip in de ska wereld. Opgericht in 1981/1982 in New York en inmiddels al vijftien albums uitgebracht. De ‘longest running U.S. ska band’ is de geuzennaam van deze band rond frontman Robert “Bucket” Hingley. Ze hebben er namelijk al meer dan 4.000 optredens opzitten. Specifiek voor de sound van The Toasters is, dat de band niet alleen sterke wortels in de Britse two tone ska beweging (The Specials, Madness, Beat, The Selecter) heeft maar ook de nodige rocksteady- en punkinvloeden kent. Live is de up tempo ska van The Toasters helemaal van Jah los. Catchy skaknallers als Shocker, Chuck Berry, ABC’s en Don’t Let The Bastards Grind You Down bewijzen dat The Toasters ook na ruim 25 jaar nog steeds tot de vaandeldragers van de Amerikaanse ska-scene behoren.

The Toasters
Datum: 27 maart
Zaal: ACU, Utrecht
Aanvang: 19.00 uur

Ticketmaster