Morbidfest in de Effenaar

Ticketmaster
Morbidfest in de Effenaar
Morbidfest in de Effenaar

I Am Morbid is terug in Eindhoven. Na een verpletterende show op Dynamo Metal Fest in 2018, mogen ze nu headlinen op hun eigen Morbidfest. I Am Morbid is het vehicel van David Vincent en ken je, juist, van Morbid Angel. En laat hij nu ook nog eens nummers spelen van de death metal atoombommen ‘Altars of Madness’, ‘Blessed Are The Sick’, ‘Covenant’ en ‘Domination.’ Een waar deathmetalfeest van herkenning dus!

Van brute deathmetal, gore thrash, industrial en gothic: Atrocity tikt het allemaal aan in hun ook al 34 jaar durende carrière. Tijdens deze tour zullen ze niet alleen werk spelen uit hun ‘Okkult’-periode, maar ook alle krakers uit hun imposante discografie.

Ook Vital Remains zal een doorsnede brengen van hun 30-jarig bestaan. De progressieve deathmettalers Sadist openen deze avond met de nieuwe plaat ‘Spellbound’ onder hun armen.

Morbidfest
Datum: 04 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 18:30 uur
Zaal open: 18:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek