Jan Verstraeten naar EKKO

Ticketmaster
Jan Verstraeten naar EKKO
Jan Verstraeten naar EKKO

Zelf noemt hij het cheap Disney music, maar dat is veel te spottend en bescheiden voor dit prachtproject van Jan Verstraeten. Al jaren vertaalt de Belg zijn rijke binnenwereld naar een soundtrack voor een (nog) niet bestaande roadmovie vol zanderige, versleten wegen en een zelfbedacht motorcycle home. Sterker nog: de wonderlijke tracks vol lichtvoetige strijkers en blazers klinken als de filmmuziek die Balthazar en Thom Yorke nooit met elkaar konden maken. Als opmars naar zijn show in EKKO zijn eerste ep Cheap Dreams en een veelbelovende liveshow (die je eerder ook al in Grasnapolsky kon zien) evengoed zoethouder als opwarmer – en oordeel zelf maar over die Disney-factor.

Jan Verstraeten
Datum: 14 april
Zaal: EKKO
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek