Jessie J naar de NDSM-werf

Ticketmaster
Jessie J naar de NDSM-werf
Jessie J naar de NDSM-werf

De razend populaire Jessie J trapt op zaterdag 3 augustus de nieuwe concertreeks City Sounds af op de Amsterdamse NDSM-werf. Jessie J is derde en laatste aankondiging van deze serie exclusieve openluchtconcerten.

Na ruim tien jaar worden grootschalige openluchtconcerten weer toegevoegd aan het uitgebreide live-aanbod van Amsterdam. Met de concertreeks City Sounds brengt concertpromoter Friendly Fire zomerse shows naar de NDSM. Deze voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. Jessie J is de ideale popster voor deze bijzondere setting, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond.

Jessie J
Behalve om haar liedjes, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat Jessie J bekend om haar bijzondere live-shows met elementen uit musical en dans. Ze brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle ‘Price Tag’, die afkomstig is van haar debuutalbum ‘Who You Are’, waarvan miljoenen exemplaren werden verkocht.

Andere bekende tracks zijn onder andere ‘Nobody’s Perfect’ en ‘Do It Like A Dude’ en natuurlijk ‘Bang Bang’ (ft Ariana Grande en Nicky Minaj). In de jaren die volgden reeg ze de hits aaneen en belandden haar singles en albums stuk voor stuk in de top van de hitlijsten. Zo groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van de laatste jaren. In mei 2018 verscheen haar vierde album ‘R.O.S.E.’, waarna ze een geweldige show speelde in een uitverkochte AFAS Live.

Jessie J
Datum: 3 augustus
Lokatie: NDSM-werf

Ticketmaster