Kovacs naar de Philharmonie

Ticketmaster
Kovacs naar de Philharmonie
Kovacs naar de Philharmonie

Sharon Kovacs verraste vriend en vijand in 2013 met haar EP ‘My Love’. Daarop legt de zangeres uit Eindhoven direct alle kwaliteiten bloot; haar warme, opvallende stem zet de stemming op sfeervolle soul- en blues-songs, teksten zijn donker, recht uit het hart en vol bezieling gebracht. Op 19 september presenteert Patronaat de Cheap Smell Tour van de zangeres in Philharmonie Haarlem. Voor album nummer twee ‘Cheap Smell’ werkte ze samen met producer Liam Howe. Afgelopen zomer bracht ze de langspeler uit en dat Kovacs de verwachtingen hierop weer waarmaakt, kunnen we met gemak vaststellen.

Kovacs
Datum: 19 september
Zaal: Philharmonie, Haarlem
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Ticketmaster