March naar Patronaat

Ticketmaster
March naar Patronaat
March naar Patronaat

March maakt rockende punk die je het ene moment doet denken aan 90’s Epifat punk, dan weer aan John Coffey en eigenlijk non stop aan the Distillers. Ze stonden al op Punk Rock Holiday, Jera Open Air en Brakrock en vanavond komen ze het Patronaat platspelen.

De politiek geëngageerde ploerten van Smash the Statues zijn alweer ruim vijftien jaar hun beukende punkanthems aan het afschieten op ieder publiek dat ze maar op de korrel kunnen nemen. Ook dit jaar komen ze weer naar het Patronaat om vuisten te doen ballen en de speakers te doen knallen.

De jonge honden van Total Seclusion gaan als een speer en mogen daarom vanavond ook niet ontbreken tijdens deze melodieuze doch snoeiharde avond. Afgelopen jaar brachten zij hun nieuwste plaat uit en die komend ze je vanavond door de strot douwen.

March
Datum: Vr 29 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 21:30 u
Tickets

Ticketmaster