Norma Jean naar Patronaat

Ticketmaster
Norma Jean naar Patronaat
Norma Jean naar Patronaat

De legendarische metalcoreband Norma Jean komt na bijna drie jaar weer terug naar Nederland! Tijdens de tour met In Flames komen Cory Brandan en consorten speciaal langs voor een exclusieve clubshow in Haarlem. Bovendien zit de band momenteel in de studio om de achtste plaat op te nemen, dus verwacht zeker nieuwe tracks in een setlist bomvol classics als ‘Memphis Will Be Laid to Waste’, ‘Dilemmachine: Coalition, Hoax’ en ‘A Small Spark vs. A Great Forest’. Ondanks de vele line-up wisselingen, staat Norma Jean bekend als een band met een beruchte liveshow reputatie, bevlogen performances en een mokerharde metalcore sound.

Norma Jean
Datum: Do 11 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Ticketmaster