Benjamin Hermans Bughouse naar Rotown

Ticketmaster
Benjamin Hermans Bughouse naar Rotown
Benjamin Hermans Bughouse naar Rotown

Dit jaar viert de Nederlandse jazzsaxofonist Benjamin Herman zijn vijftigste verjaardag met de release van meerdere albums. Eén daarvan is Bughouse. Met dit project brengt Herman twee van zijn langgekoesterde liefdes – jazz en punk – op verbazingwekkende, aanstekelijke wijze samen.

Een ontmoeting met slagwerker Olav van den Berg (Lärm, The Marxbros) zorgde voor het juiste initiatief, waarna gitarist Reinier Baas en bassist Peter Beskens ingewijd werden. Waarom dit gezelschap kiest voor de naam Bughouse, is eigenlijk best vanzelfsprekend: net als een zwerm insecten vliegen deze muzikanten alle kanten op, maar dan binnen composities van rond de twee minuten. Met andere woorden: vrijheid en bevlogenheid in korte, goed gemikte salvo’s.

Benjamin Hermans Bughouse
Datum: donderdag 11 juli
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek