Bexey & Brennan Savage naar Patronaat

Ticketmaster
Bexey & Brennan Savage naar Patronaat
Bexey & Brennan Savage naar Patronaat

Bexey a.k.a. Bexey Swan is een upcoming Britse emo rapper die zijn carrière startte op Soundcloud. De rapper ging de afgelopen tijd viraal met tracks als Cutthroat Smile (ft. $uicideBoy$), Stay Alive (ft. Fat Nick), Nightslayer (ft. Lil Peep) en solotrack Go Getta. Bexey kreeg de meeste bekendheid na het verschrikkelijke overlijden van zijn goede vriend Lil Peep toen hij het emotionele nummer ‘Letter To Peep’ aan hem opdroeg. In 2017 was de emo rapper tevens één van de voorprogramma’s bij de legendarische uitverkochte show van Lil Peep in Patronaat, we zijn dan ook blij hem weer te kunnen verwelkomen in Haarlem deze avond.

Deze avond neemt Bexey niemand minder dan Brennan Savage mee. De 22-jarige rapper uit Long Beach, New York bracht in het najaar van 2018 zijn meest recente EP ‘Drowning’ uit met producer Fish Narc. Savage kan zo in het verlengde worden geluisterd met artiesten als Lil Peep, Killstation, Ghostemane en Night Lovell.

Bexey & Brennan Savage
Datum 02 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek