Jonathan Bree naar Rotown

Ticketmaster
Jonathan Bree naar Rotown
Jonathan Bree naar Rotown

Jonathan Bree maakte op 19-jarige leeftijd furore met de Nieuw-Zeelandse indiegroep The Brunettes, dat haar hoogtepunt van succes beleefde met het door Sub Pop uitgebrachte Structure & Cosmetics. Nadat de band in 2010 stopte, verdween Bree een tijdje uit de schijnwerpers om met zijn eigen label Lil’ Chief Records andere artiesten te produceren en platen uit te brengen.

Bree keerde in 2013 als soloartiest terug met de duistere, orkestrale kamerpopplaat The Primrose Path, een behoorlijk contrast met de vrolijke popmelodieën die hij met The Brunettes uit de hoge hoed toverde. Ook de releases die volgden, A Little Night Music en Sleepwalking tappen uit datzelfde vaatje. Fans van Balthazar, Timber Timbre, Cigarettes After Sex, Hope Sandoval en dergelijke artiesten die een filmische romantiek uitstralen: dit is zéker een avondje om aan te vinken!

Jonathan Bree
Datum: 11 juni
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek