Nathan Ball naar de Effenaar

Ticketmaster
Nathan Ball naar de Effenaar
Nathan Ball naar de Effenaar

Nathan Ball maakt indie-folk met een zomers en duister tintje. Met zijn warme stem en melodieuze gitaarriffs schildert Ball een dromerig soundscape waar je in wilt wonen. Nathan’s werk is een fusie van twee liefdes: de klassieke songwriting, volgens de school van Van Morrison en Jackson Brown, met daarbij de gretigheid om te experimenteren.

Avontuurlijke folk waarin de muziek van Ben Howard en The War On Drugs echoet. Luister naar zijn nieuwe single ‘Call It Love’ en probeer niet verliefd te worden op deze charmante jonge Londenaar. Dromerige indie-folk voor liefhebbers van Ben Howard en The War On Drugs.

Nathan Ball
Datum: 10 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Tickets

Ticketmaster