Nathan Ball naar Rotown

Ticketmaster
Nathan Ball naar Rotown
Nathan Ball naar Rotown

De muziek van songwriter Nathan Ball heeft een universele kracht. Met zijn singles “Right Place” en “Drifting” wist hij een groot publiek te bereiken, mede door lovende recensies van belangrijke publicaties als The Line of Best Fit en Clash. Balls nummers doorkruisen de traditionele grenzen van indie, folk en elektronisch, waarbij de fraaie stem van Ball het middelpunt vormt.

Al het werk van Nathan Ball voelt ongedwongen. Hij is een natuurlijke, gemakkelijke, kalmerende aanwezigheid, zijn muziek stroomt op vrijwel dezelfde manier door je heen. Inspiratie vind hij in de natuur, veel materiaal is verbonden met zijn directe omgeving. Nathan’s werk combineert twee van zijn grootste liefdes – klassieke songwriting en een gretigheid om te experimenteren en grenzen te blijven verleggen.

Nathan Ball
Datum: 8 Mei
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek