Nick Mulvey naar LantarenVenster

Ticketmaster
Nick Mulvey naar Lantaren- Venster
Nick Mulvey naar Lantaren- Venster

De Britse liedjessmid Nick Mulvey brak door in 2014 met zijn album First Mind, dat werd genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize. Mulvey’s soepele gitaarspel en warme stemgeluid leverde hem een breed publiek op, en op muzikaal vlak verlegt deze muzikant altijd weer nieuwe grenzen. Tweede plaat Wake Up Now is een stuk expressiever werk, waarbij Mulvey inspiratie vond in Afrikaanse ritmes en het minimalisme van Steve Reich.

Twee jaar later horen we eindelijk nieuw werk van deze charismatische muzikant: Moment Of Surrender is Mulveys eigen interpretatie van het gelijknamige U2-nummer. De behoorlijk spannende opbouw is mede te danken aan Brian Eno, die het akkoordenschema suggereerde. Het is een prikkelend neusje van de zalm. Vanavond speelt Nick Mulvey een intieme soloset: fans van innemende folkpop met een licht exotisch randje zijn bij LantarenVenster aan het juiste adres!

Nick Mulvey
Datum: 29 mei
Zaal: LantarenVenster
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek