The Bony King of Nowhere naar Patronaat

Ticketmaster
The Bony King of Nowhere naar Patronaat
The Bony King of Nowhere naar Patronaat

The Bony King of Nowhere is helemaal terug. Gewaagder dan ooit bovendien. De afgelopen jaren zat de singer-songwriter in een moeilijke periode, waardoor de gitaar een lange tijd aan de muur hing. Na een relatiebreuk trok Bram Vanparys zich terug in een caravan op het Vlaamse platteland, waar hij de noodzaak weer terugvond om muziek te maken. Dit groeide (gelukkig) uit tot een open album dat radicaal breekt met het nauwe keurslijf van de brave popplaat. ‘Silent Days’ ontleedt de smart van een gebroken liefde en transformeert die in een weidse klank en intieme teksten.

The Bony King of Nowhere
Datum: 12 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek