Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama naar het Zuiderparktheater

Ticketmaster
Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama naar het Zuider- parktheater
Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama naar het Zuider- parktheater

Al decennialang staan man en vrouw Amadou & Mariam op podia over heel de wereld. Ze werkten samen met een scala aan muzikanten, waaronder David Gilmour (Pink Floyd), Johnny Marr (The Smiths), Damon Albarn (Blur, Gorillaz), Santigold en Manu Chao. Stuk voor stuk werden deze artiesten verliefd op de onweerstaanbare mix afro-pop en elektronische elementen die zo kenmerkend is voor Amadou & Mariams stijl. Daarbinnen blijven drie dingen immer fier overeind: Mariams prachtige stem, Amadous uitzonderlijke electric blues guitar en de magische synergie tussen hun twee stemmen.

De afro-pop iconen worden voor dit concert bijgestaan door de gelauwerde Amerikaanse gospel, RnB en soulgroep Blind Boys of Alabama. Deze mannen halen hun grooves, strakke harmonieën en buitengewoon gepassioneerde performance recht van de bron; met een oeuvre dat zich strekt over meer dan vijftig jaar zijn de Blind Boys met recht pioniers te noemen. Dat belooft een prachtige ervaring te worden op 20 juli in het Zuiderparktheater.

Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama
Datum: zaterdag 20 juli 2019
Zaal: Zuiderparktheater
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek