Antishit Fest Poppodium naar Willem Twee

Ticketmaster
Antishit Fest Poppodium naar Willem Twee
Antishit Fest Poppodium naar Willem Twee

Met trots presenteren we de eerste Antishit Fest bands! A Vulture Wake (USA) “met leden van o.a. All, RKL, Lagwagon, Good Riddance, Authority Zero” Eerlijk, energiek, gepassioneerd en technische punkrock met een sterk gevoel voor melodie. Super siked dat deze gasten tijdens hun eerste Europese tour in Den Bosch langskomen. Wonk Unit (UK) loves Den Bosch! Dit is de vierde keer dat onze maten uit London hier zijn. Hun muziek is een brute cocktail van DIY postpunk, optimisme en een beetje woede. Van liefdes balads tot power punk thrashers, Wonk Unit is niet bang om genres te doorkruisen.

Origineel en zeer vermakelijk! As seen at Duketown Rebel Fest en tijdens hun eigen jaarlijkse Wonk Fest is het ook altijd dik vet feest. March (NL/BE), Een Punk Rock Parel! Invloeden van rock en punk geven de nummers een rauw randje, een aanstekelijke twist en een positieve boodschap. Hun doel is: je sneller te laten rijden en het stof van je botten te schudden, terwijl je een enorme grijns op je gezicht tovert. Wie ze gezien heeft afgelopen jaar op Jera On Air, Brakrock en Punk Rock Holiday kan dit bevestigen! Hawser (NL) 010 Hardcore! Hun geluid is donker, rauw en kneiterhard met pakkende ritmes. Het beste te omschrijven als hardcore met metal- en stoner-invloeden. Hawser zorgt gegarandeerd voor een dampende mosh pit, zoals eerder al eens op Jera On Air, The Sound Of Revelution indoor. Bring a friend, you’ll need one!

Man, man en wat te denken van de eerste kunstenaars! Iedereen kent de ultra vette illustraties Jimbo Phillips natuurlijk. Deze legende is verantwoordelijk voor een enorme hoeveelheid classics. Denk aan de ruigste prints voor
Santa Cruz of de dikste hoezen van je favoriete punk albums. Ben Horton is eigenaar van $lave Skateboards en daarnaast levert hij aan de lopende band de allerbeste graphics af die je je kunt voorstellen. Als je Heroin Skateboards kent dan ken je Fos zijn ruige werk. Heroin is namelijk zijn eigen merk. Daarnaast stampte hij onder andere de brute logo’s voor Altamont en Deathwish uit z’n pen! Kom hun werk bekijken op de expo. Later meer namen! In het World Skate Center zal op zaterdag 11 mei een Best Trick Contest zijn. Iedereen kan meedoen en er zijn dikke prijzen te winnen. Dus zorg dat je erbij bent en laat je beste trick zien! Daarnaast zullen er demo’s te zien zijn van de beste Nederlandse skaters, hun namen worden later bekend gemaakt.

Antishit Fest Poppodium
Datum: 10 mei
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek