bewilder naar Cinetol

Ticketmaster
bewilder naar Cinetol
bewilder naar Cinetol

Een liedje van bewilder eindigt nooit zoals het is begonnen. Die mate van onvoorspelbaarheid zorgde er in 2015 voor dat het gitaarrockdebuut ‘Dear Island’ zo goed ontvangen werd. Frontman Maurits Westerik (bekend van GEM) zette met zijn ervaren bandleden een gelaagd geluid vol synths, gitaarriffs en interessante wendingen neer, met de single ‘Forza (It Is)’ als hoogtepunt.

Na het succes en de intensieve tour rondom deze plaat volgde een stilte die nooit heel lang zou duren. Ideeën zijn er namelijk in overvloed, en die komen op het moment van schrijven weer terecht in nieuwe demo’s. Vastbesloten om het publiek te betrekken bij dit proces van creëren en opnemen, brengt de Utrechtse band het nieuwe materiaal alvast naar de intieme zaal van Cinetol. En bij zo’n optreden mag ook het beste van ‘Dear Island’ niet ontbreken.

bewilder
Datum: Vrijdag 21 Juni
Zaal: Cinetol
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek