Cage the Elephant naar de Melkweg

Ticketmaster
Cage the Elephant naar de Melkweg
Cage the Elephant naar de Melkweg

De club rond de hyperenergieke zanger Matthew Shultz heeft een niet te temmen drive die alle kanten op stuitert en waar je alleen maar aan kunt toegeven. Met een geluid tussen Pixies-achtige rock, Britpop en blues en een live show waar het zweet met liters de zaal rond vliegt wisten ze de afgelopen jaren een flinke reputatie op te bouwen.

Met een ontelbare hoeveelheid hits op hun naam en een nieuw album op zak komt Cage The Elephant woensdag 12 juni weer terug naar Melkweg. Iedereen die niet bang is voor zangers die ineens op je schouders springen of zelf een moshpit initiëren, moet deze band gezien hebben!

Cage the Elephant
Datum: 12 Juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek