Carson McHone naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Carson McHone naar Paradiso Noord
Carson McHone naar Paradiso Noord

“De meest opwindende countryplaat sinds Margo Price”. Die uitspraak van The Line of Best Fit liegt er niet om. Het onlangs verschenen ‘Carousel’ van de Amerikaanse singer-songwriter Carson McHone valt in de smaak: Rolling Stone nam het album op in hun Top 40 Country-albums van 2018. Haar werk is donker, autoritair en spreekt tot de verbeelding. Je hoort zowel McHone’s honky-tonk invloeden, als haar hedendaagse manier van verhalen vertellen in een alt-country stijl. De meeslepende nummers van de baanbrekende country en rootsmuzikant zetten traditionele thema’s in een moderne context.

Carson McHone
Datum: Donderdag 23 Mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek