Confidence Man naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Confidence Man naar Paradiso Noord
Confidence Man naar Paradiso Noord

Op de elektronische pop van Confidence Man is het bijna onmogelijk om stil te blijven staan. De Australische band maakt verslavende boogie-down danspop met een scherp randje. Live is Confidence Man nogal een ervaring. Met schaamteloze dansmoves, gekke verkleedpartijen en vooral een flinke dosis aanstekelijke energie maakt Confidence Man er een heerlijk ontregeld feest van. Zo liet het duo afgelopen zomer de X-Ray op Lowlands uit zijn voegen barsten tijdens hun zegetocht langs vele festivals. En dat allemaal met slechts één debuutalbum op zak.

Confidence Man
Datum: 12 Mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek