De Dijk naar Doornroosje (extra concert)

Ticketmaster
De Dijk naar Doornroosje (extra concert)
De Dijk naar Doornroosje (extra concert)

Ruim 35 jaar na de oprichting van De Dijk zijn er maar weinig muziekminnende Nederlanders die deze band niet kennen. De Dijk is in al die jaren geëvolueerd van een rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock,- en soulmachine van nu.

Sinds de oprichting in 1981 maakte de Nederlandse formatie meer dan twintig albums. Daarnaast hebben ze alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek al gewonnen. Live optredens zijn een garantie voor één groot feest. Wat wil je ook, met hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’.

De Dijk
Datum: 24 oktober (extra concert)
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek