Garrett T. Capps naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Garrett T. Capps naar Tivoli Vredenburg
Garrett T. Capps naar Tivoli Vredenburg

De Texaanse countryrocker Garrett T. Capps combineert de traditie van oude helden als Gram Parsons met het avontuur van nieuwe helden als Daniel Romano. Zelf heeft Capps het ook in zich om een held te worden, vooral sinds zijn tweede album In The Shadows (Again), dat vorig jaar verscheen – de Volkskrant deelde 4 sterren uit, maar bij Altcountry.nl vonden ze 5 sterren ‘nog aan de karige kant’. In augustus komt Capps al met de opvolger: Allright All Night. Deze tour neemt hij zijn NASA Country band mee, dus verwacht behalve honkytonkstompers en pedalsteelslijpers veel vette spacecountry!

Garrett T. Capps
Datum: 27 september
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek