Hatchie naar Paradiso

Ticketmaster
Hatchie naar Paradiso
Hatchie naar Paradiso

De jonge Australische bassist en singer-songwriter Hatchie werd vorig jaar opgepikt na het uitkomen van haar EP ‘Sugar & Spice’. Daarop bracht ze dromerige synths en shoegaze-klanken samen in opgewekte indiepopliedjes, met een duidelijke hang naar de vroege nineties. In juni komt de multi-instrumentalist met haar eerste langspeler ‘Keepsake’, waarvan de nieuwe single ‘Without a Blush’ nu te beluisteren is. Volgens Hatchie is het “the perfect introduction to the feelings & sounds on the rest of the record”. Dat belooft veel goeds voor het album van dit dreampop-idool in wording.

Hatchie
Datum: Vrijdag 7 Juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek